PESTO PADAŽAS. Šviežius pesto padažus Inga gamina Kaune, savo jaukioje skonio ir kvapų studijoje "By the house". Švieži Pesto padažai/užtepėlės gaminami pagal autentišką vienos šeimos iš Italijos receptą. Gaminama 11 šio padažo versijų – nuo klasikinio su bazilikais, su aštriaisiais pipirais, bei lietuviškomis kanapėmis iki Vegan (be sūrio). Ingą ir jos pesto padažus rasite 56 prekybos vietoje.
- Žodis pestare išvertus iš italų kalbos reiškia grūstas arba trintas, tad tradiciškai pesto padažai gaminami šviežiai trinant daržoves su kitais priedais – riešutais, sūriais.... - Pagrindinis iri vienintelis šių padažų konservantas – alyvuogių aliejus. Naudojama tik nerafinuotą šalto spaudimo ypač tyrą alyvuogių aliejų. Įdomesniems skoniams sukurti naudoja ir kitus nerafinuotus aliejus; - Gamyba vykdoma mažais kiekiais kiekvieną dieną, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas pesto mėgėjas įsigytų kuo šviežesnį produktą. |
Kontaktai:
https://www.facebook.com/joefreshmadefood/
Tel.: (8-646) 10909
https://www.facebook.com/joefreshmadefood/
Tel.: (8-646) 10909